Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az esküvőszervezésről

Esküvőszervező - azért, hogy minden tökéletes legyen és önfeledten szórakozhassatok!

szervezes.jpg

A mai rohanó világban egy tökéletes esküvő megszervezése nagyon nagy feladat. Ha ezt az Ifjú pár vállalja magára, azzal sok feszültség is a nyakukba szakad.

Én úgy gondolom, hogy mindenki legyen jókedvű és felszabadult élete nagy napján. Pontosan ez az, amit biztosítani tudok Nektek!

Nem arról van szó, hogy kihagylak Benneteket bármilyen döntésből, de egy-egy találkozót, kóstolást, bemutatkozó beszélgetést megszervezek és Nektek "csak" választani kell a lehetőségek közül.

Ha már eldöntöttétek, hogy esküvőszervezőhöz fordultok... Szeretném egy kicsit bemutatni a közös munka menetét, hogy tudjátok, mire számíthattok, ha megtiszteltek bizalmatokkal:

A legelső találkozásunkkor fontosnak tartom, hogy egy kicsit jobban megismerkedjünk, hiszen hónapokig fogunk együtt dolgozni. Azért is helyezek erre nagy hangsúlyt, mert én ismerem a szolgáltatóimat és ha Titeket is megismerlek, talán olyan szolgáltatókkal is összehozhatlak Benneteket, akikre Ti nem is gondolnátok. Abban az esetben is könnyebbséget jelent az ismerkedés, ha esetleg valamivel kapcsolatban teljesen tanácstalanok vagytok, akkor is könnyebben tudok majd segíteni... Már itt eldöntjük, hogy az esküvő megközelítőleg milyen stílusú lesz (klasszikus, modern, valamilyen témához kapcsolódó, stb.)

A főbb információk alapján 2-3 napon belül összeállítok Nektek egy ajánlatot, amiben az általatok elképzelt esküvő több verzióját is felvázolom. Ez leginkább az árkategóriák miatt fontos, mert értelemszerűen Ti döntitek el, hogy mire szeretnétek kevesebbet áldozni, és mi az, ami számotokra minden pénzt megér. Ez az ajánlat persze csak az alapja lesz a szervezésnek, hiszen szinte minden találkozásunkkor valami új ötlet fog felmerülni... Ez így van jól, mindig fogtok majd valamit találni, amire azt mondjátok: "Igen, ez még kell".

Ezután kezdődik a komoly munka, a szolgáltatók kiválasztása. Minden esetben közösen találkozunk a szolgáltatókkal, akik e találkozó keretén belül bemutathatják, hogy mit tudnak Nektek ajánlani.

Ha mindenkit megtaláltunk, aki tökéletesebbé teheti a nagy napot, akkor közösen elkészítjük a forgatókönyvet, itt mindenbe beleszólhattok, együtt alakítjuk ki a menetrendet, amihez az Esküvő napján mindenki igazodni fog.

Utána már nincs más hátra, jó szórakozást kívánok Nektek, a többit bízzátok rám!