Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatásaim

Az alábbiakban megtekinthetitek, mik a tökéletes esküvő elemei és kik azok, akik segítenek tökéletessé tenni a Nagy napot:

Minden esküvő leglényegesebb eleme a HELYSZÍN. 

Ezalatt nem csak a lakodalom helyét értem. A polgári szertartás helye általában adott, kevés olyan anyakönyvvezető van, aki "kijön" a hivatalból. Ennek ellenére mindenre van megoldás... Ha templomi esküvőt is terveztek, akkor ennek a helyét is ki kell választani. Utána Tőletek függ, hogy étteremben, szállodában, kastélyban, vízparton... a lehetőségek száma szinte végtelen, minden Rajtatok áll (persze a vendégek száma kis mértékben korlátozhatja a lehetőségeket)! A helyszín kiválasztása fontos feladat, mindenképpen meg fogjuk nézni, mielőtt bármit eldöntenénk. A szervezés során többször megfodulunk majd itt, a dekoráció, az ételek, a zenekar és más miatt is. 

A helyszín nagyon fontos, de önmagában kevés! Kell hozzá a megfelelő DEKORÁCIÓ!

dekoracio.jpg

A lehetőségek száma itt aztán tényleg végtelen: virág, léggömb, fénydekoráció, drapéria, gyertyák... Megint Tőletek függ minden. Ezeket a lehetőségeket kombinálni is lehet. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy a hely alaphangulatához illő dekorációt válasszatok. Persze nem kötelező, de egy oda nem illő dekoráció esetleg elronthatja az amúgy csodás helyszínt. A dekoratőrrel is lehetőségetek lesz találkozni, amikor elmondhatjátok neki, hogy mik az elképzeléseitek. Ő tudni fogja, hogy mit hogyan lehet megvalósítani, esetleg további javaslatai is lesznek, vagy akár más irányba tereli elképzeléseiteket. (persze csak akkor, ha hagyjátok)

Ha már elteltünk a látvánnyal, érdemes foglalkozni a VENDÉGLÁTÁSsal is!

teritek.jpg

A legtöbb esküvői helyszínen természetesen van vendéglátóegység is, így nem jelent problémát a vacsora előállítása és felszolgálása. Vannak ugyanakkor olyan helyszínek, ahol erre külön kell gondolni. Választhattok például egy múzeumot vagy egy könyvtárat is a boldogító igen kimondására, ahol nincsenek felkészülva vacsorára... Ez persze nem akadály...
A menü összeállításakor figyelembe kell venni a vendégket különleges igényeit is. A legfőbb szempont most is az, hogy Nektek megfeleljen a menü. Olyan helyeken, ahol nincs telepített catering csapat, sokmindenre kell gondolni, például hogyan jut be a hatalmas torta az asztalra?

És ha már szóba került milyen legyen a TORTA?

torta.jpg

Én úgy gondolom, hogy a torta is hozzátartozik kicsit a dekorációhoz, hiszen amellett, hogy finom, csodásan szépnek is kell lennie. Általában az a véleményem, hogy a torta illeszkedjék színvilágában és stílusában az esküvő stílusához. Ha ezt az egyszerű kritáriumot figyelembe vesszük, akkor is számtalan lehetőségünk marad válogatni... Emeletes vagy egy nagy? Kerek, négyzet vagy más formájú? Fehér vagy színes? Virággal, marcipánnal vagy mással dekorálják? Legyen rajta figura vagy ne? Ha igen, akkor klasszikus vagy vicces? Milyen legyen az íze? Itt jön el az édesszájúak kedvenc kötelessége, a tortakóstolás. Úgy gondolom, ez nagyon fontos a torta kiválasztásánál, hiszen ahány cukrászda, annyiféle ízvilág. Hogy milyen torta felel meg Nektek megint csak Ti tudhatjátok...

Mostmár megetettük a vendégeket, gondoskodjunk a szórakozásról is, a ZENEKAR segítségével

zenekar.jpg

Az esküvő egyik legfontosabb eleme a hangulat, hiszen ez határozza meg nagyban, hogy milyen élményekkel mennek haza a vendégek és Ti. Egy rosszul megválasztott zenekar vagy DJ megsemmisítheti az esküvőbe ölt rengeteg munka erdményét. Kiválasztásukkor figyelembe kell venni a vendégsereg összetételét, mert más zenét szeretnek a fiatalok és mást az idősebb korosztály tagjai. Úgy kell kiválasztani a repertoárt, hogy mindenki találjon kedvére valót.
A zenekar vagy DJ munkáját nagyban segítheti és megkönnyítheti a vőfély vagy ceremóniamester. Hogy melyikük, az az esküvő stílusától függ. Nagy vendégsereg esetén mindenképpen javaslom, jelenlétét, mivel profin és szórakoztatóan fogja össze a vendégeket, illetve, ha szeretnétek játékokat az esküvőn, azt is rutinosan vezeti majd le.

Ha már jó a hangulat, azt is el kell döntenünk, hogyan örökítsük meg: FOTÓ vagy VIDEÓ, netán mindkettő?

szerkesztett.jpg

Ez megint egy olyan szolgáltatás, amin nagyon el kell gondolkozni, hiszen hosszútávon a fotóalbum vagy a videó marad nálatok, ez lesz az örök emlék, amit majd újra és újra megnézhettek és másoknak (mondjuk a gyermekeiteknek) is megmutathattok. A különböző szolgáltatók között hatalmas különbségek lehetnek, mind árfekvés, mind minőség területén. Bármilyen összeget is szántok erre, gondoskodom róla, hogy mindenképpen tökéletes minőséget kapjatok. A fotós és a videós az a szolgáltató, akivel még az esküvő után is kapcsolatban maradtok, hiszen munkája nagyobb része akkor következik. A felvételek utómunkáiba minden esetben van beleszólásotok, mert a lehetőségek száma itt is szinte végtelen...

Mi kell ahhoz, hogy a képeken a legtökéletesebben mutassatok? FODRÁSZ, SMINKES

smink.jpg

Minden nő az esküvője napján szeretne a legszebb lenni. Ez így is van rendjén, hiszen csak egyszer megy férjhez az ember lánya...
A fodrásszal és a sminkessel is előre találkozunk, sőt javasolni szoktuk egy próba frizura és smink elkészítését, hogy valóban tökéletes lesz-e az elképzelés. Az esküvő napján is ők az elsők között lesznek, akikkel találkoztok.
Vannak olyan szolgáltatók, akik akár az egész esküvő ideje alatt ott maradnak és bármikor felfrissítik a szépségeteket.

 

 

A tökéletes szépség elengedhetetlen kelléke a RUHA és a CSOKOR

csokor.jpg

Ha menyasszonyi vagy vőlegény ruháról van szó, általában az Ifjú párra bízom a döntést és az utánajárást, de ha szeretnétek, elkísérlek Benneteket ruhapróbára, de akár esküvői stylistot is felkérhettek, aki segít megtalálni a kifejezetten Nektek való szalonokat.
A menyasszonyi csokor is a megjelenés egyik fontos része. Általában erről is minden menyasszonynak megvan a saját elképzelése. Nem elég kiválasztani a virágokat, el kell dönteni azt is, hogy milyen legyen a csokor formája: vízesés, félhold, kerek, gömb alakú... Persze manapság már nem elég egy csokor, a legtöbb menyasszony nem szeretne azonnal megszabadulni tőle, ezért külön dobócsokrot is készíttet. A menyasszonyi csokor tartósítása is egyre gyakoribb igény.
Virágok persze nem csak a menyasszonyi csokorba kerülnek, lehet vőlegény kitűző, kitűző vagy kis csokor a tanúknak, koszorúslányoknak, esetleg kisebb csokor az örömszülőknek.

Ha már mindenki megszépült, milyen JÁRMŰvel szeretnétek érkezni a helyszínre?

hinto.jpg

A választék itt is elképesztő, persze a döntést befolyásolja az esküvő stílusa. Nem lehet egy klasszikus esküvőre kamionnal érkezni, ugyanakkor egy modern esküvőhöz nem illik a lovashintó. Valójában csak a fantáziátok és a költségvetés függvénye a választás. Lehet: veterán autó, limuzin, hintó, helikopter... 

 

 

 

Ha az esküvő már rendben van, gondoskodjunk a megfelelő értesítőkről: a MEGHÍVÓ

meghivo.jpg

Ez az esküvőtök beharangozója, úgymond ennek alapján már nagyjából lehet tudni, hogy milyen jellegű esküvőre vagyunk hivatalosak. A legfontosabb információkat ekkor már közöljük a vendégekkel. Lehet fehér, színes; klasszikus vagy vicces, egyoldalas, kinyitható, dombornyomott...
Egy esküvőhöz készülhet többféle meghívó: lehet, hogy a szertartásra hatalmas vendégsereget várunk, de a vacsorát szeretnénk szűkebb körben tölteni. Ilyenkor a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett már jó előrs egyértelművé kell tenni, hogy kit hova, mire hívunk.
Készíttethetünk válaszkártyákat is, amin vendégetek visszajelezhetnek, hogy számíthattok-e megjelenésükre, hányan érkeznek, esetleg melyik menüvariációt választják, kérnek-e szállást... Ez az ülésrend kialakításánál nagyon fontos, hiszen, ha nem tudjuk pontosan, hány főt kell majd leültetnünk, nem tudunk majd olyan ülésrendet tervezni, ami megállja a helyét a Nagy napon.

Ha úgy gondoljátok megköszönhetitek vendégeiteknek a részvételt egy kisebb KÖSZÖNETAJÁNDÉKkal

koszonetajandek.jpg

Általában nem kell túl nagy ajándékra gondolni, valami olyan apró dolgot válasszatok, ami jellemző Rátok. Ez lehet cukormázas mandula kis tüll vagy organza zsákban, lehet csoki valamilyen vicces csomagolásban, de akár egy 10-15 perces videóváltozat az esküvőről, amit mindenkinek elküldhettek utólag.
A köszönetajándék egyre népszerűbb része az esküvőnek, ami nem jelenti azt, hogy kötelező!

 

Ezen kívül bármit lehet, amit csak megálmodtok:

CSOKISZÖKŐKÚT, TŰZIJÁTÉK, FEHÉR GALAMB, PILLANGÓ, KÍVÁNSÁGLÁMPÁS, JÉGSZOBOR, SZÖKŐKÚT, BOLDOGSÁGKAPU... és így tovább.

Hívjatok, vagy írjatok és személyesen megbeszéljük elképzeléseiteket...

tuzijatek.jpg

feher-galamb.jpg

csokiszokokut.jpg

kivansaglampas.jpg